En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kıymettar hale getirmiştir.

Fakat hordaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda hareketsiz yangın çıkışı ve yangın merdiveni örgülması zaruri olarak onaylama edilmektedir.

Tüm yangın kasası ve kanatları şiddetli kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra mimarilabilecek sıva onarımı ve boya maslahatleri nedeniyle baplar ziyan görmez.

Binalarda mevcut yangın bapları ve esas kapıların cepheı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabil, bir odanın kucakindeki farklı bir oda bapsı da kabil.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen strüktürda yapım edip, montaj ve tamir proseslerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile boyun düzenıyoruz.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak malum ve bapnın içeriden hariçya doğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sevap bir fen ile yerleştirilmesi, yangın çabucak tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın kabilinden evgin durumlarda dâhilen hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mahzur olmayan bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini kucakeriye hapseder.

1 mm yahut elan lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına nazaran çok henüz düzgün ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kadar hediyeı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının ederı da 4000 TL den başlangıçlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

Toplum beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm skorlı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i küfretmek kucakin tıklayın.

Henüz mürtefi konutlarda yahut aksiyonyerlerinde kombine tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanların birbirini ezmeden binadan çıkışlarını temin etmek üzere yekten bir araba yangın merdiveni bile mecburi tutulabilmektedir.

Yangına dayanıklı kapı ilenmeşap fiyatları fevkda belirttiğimiz metanet derecelerine bentlı olarak bileğkârmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu demetlamda bileğustalıkmektedir.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin kuvvetli iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın niteleyerek oldukça hassas davranıyoruz.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme Yangın Merdiveni Kapısı ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Hassaten, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ikazyorlar.

Report this wiki page